Hol nem Bolt Játék Galéria
Város: 1113. Budapest
Utca: Villányi út 48. 1302
Telefon: 06 1 361-0312
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4793  - 19.0388
Weblap: www.holnembolt.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - játék, ajándék
Bemutatkozás:

A Bolyongolyó - magyar szabadalom alapján készített formatervezett, modul-rendszerű golyópálya-építő játék - mind elvét, mind kivitelezését tekintve világszínvonalú.
Készség és képesség fejlesztő hatása igen összetett. A pedagógusok a különböző korú és fejlettségű gyermekek nevelésében hatékonyan alkalmazhatják. Az építés és a játékhasználat közben fejlődik a megfigyelő képesség, kombinációs készség, kreativitás, tér-, szín-, forma- és ritmusérzék. Kísérletezésre és probléma-megoldó magatartásra inspirál. Több fizikai törvényszerűség felismerését és megfigyelését teszi lehetővé, miközben vidám szórakozást, esztétikai és sikerélményt nyújt.

Elemrendszere lejtő-, egyenes- és kanyar-pályaelemekből, különböző építő- és kapcsolóelemekből, valamint színes golyókból áll. Az elemek színezése harmonikus, funkció szerint eltérő. Az elemrendszer variálhatósága óriási, így a játékot használónak kisgyermekkortól a felnőttkorig új és új lehetőséget és játékélményt tartogat.

A játék célja, olyan pálya építése, amelyen a golyók minél változatosabb sebességgel, ritmussal, de biztonságosan haladnak. A golyópályán lejtős és vízszintes szakaszok, egyenesek, kanyarok, hidak, emelkedők, zakatolók és ugratók építhetők. Csak a fantáziától függ a variációs lehetőségek száma. A túl nagy lendülettel guruló golyó a kanyarokban természetesen kiugrik a pályáról, a túl lassú golyó nem éri el a pálya végét. A kihívást éppen az jelenti, hogy úgy épüljön minél attraktívabb pálya, hogy az megfelelően működjön.

Büszkék vagyunk a játék eddigi sikeres szereplésére a világ legnagyobb nemzetközi szak-kiállításain, és a német, osztrák, francia és japán oktatási eszközök piacán. Reméljük felkeltettük figyelmét, és Ön is megtapasztalhatja nevelőmunkája során, hogy a játék milyen hosszan képes lekötni a gyermekek figyelemét és milyen játékélményt nyújt számukra.

A játékot kétféle kiszerelésben kínáljuk. A kisebb doboz 100 építőelemet és 2 alaplapot tartalmaz. A strapabíró színes kartondobozt a fülénél fogva a gyerekek is könnyen elővehetik. A 150 elemet és 4 alaplapot tartalmazó dobozt kifejezetten óvodáknak, iskoláknak állítottuk össze. Figyelem! Apróbb részeket is tartalmaz a játék, mely a 3 év alatti gyermekekre veszélyes lehet! 5 éves kortól ajánlott. 

Gyártja és forgalmazza:

2030 Érd Kankalin u. 9.

Tel/Fax: 06 23/375-027

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: