Ostorházi Bevonattechnikai Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Duna u. 27/C 1301
Telefon: 06 23 521-100
Fax: 06 23 521-117
Mobil:
GPS: 47.3829  - 18.9388
Weblap: www.ostorhazi.hu
E-mail: kft@ostorhazi.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Ipar - vegyipar
Bemutatkozás:

Cégtörténet

Az Ostorházi Kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként, melynek gerincét a három Ostorházi fivér alkotja. Ma már az állandó létszámunk 40 fő.

A társaság tevékenységének magja a korrózióvédelem, és a felületképzés. Ezeken túl foglalkozunk szórt poliuretán hab szigeteléssel és tartályok duplafalúsításával.

Két bérfestő üzemünkben és - mobil eszközparkunk segítségével - az ország bármely pontján képesek vagyunk korrózióvédelmi munkát végezni. Szolgáltatásaink a haszongépjármű-fényezés, a szemcseszórásos felülettisztítás, valamint acélszerkezetek bevonatolása klimatizált kabinokban
16 x 6 x 4 m-es befoglaló méretig.

Az üzemek egy- ill. kétkomponenses nehéz korrózióvédelemmel, valamint korszerű, környezetbarát festési technológiák alkalmazásával dolgoznak. Különleges technológiánk a kétkomponenses forrón szórt bevonatkészítés, melyet veszélyes anyagokat és olvadékokat tároló tartályok, csövek belső felületén, valamint élelmiszeripari tárolóedényekben és gépeken alkalmazunk.

Az Ostorházi Kft. legfontosabb célkitűzése, hogy piaci partnereit, üzletfeleit, megrendelőit az európai normáknak megfelelő minőségben, azok legnagyobb megelégedésére szolgálja ki. Igényes szakmai tevékenységgel, korszerű technológiák, lelkiismeretes, korrekt szakemberek, alkalmazásával és folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk, hogy munkánk mindenkor megfeleljen a magas piaci elvárásoknak.

Cégünk alapelve: A JÓ MINőSÉG MINDIG GAZDASÁGOS

Partnereink és beszállítóink megválasztásánál is a legfontosabb szempont a magas minőségi követelmények érvényesítése és a megbízhatóság.


Fényképek:
   

  honnan:
  hová: