TOP SERVICE Hungária Szolgáltató Kft.
Város: 1112. Budapest
Utca: Ütköző sor 6. 1270
Telefon: 06 1 227-5648
Fax: 06 1 227-5851
Mobil: 06 20 965-3725
GPS: 47.4515  - 19.0144
Weblap: www.misterminit.hu
E-mail: misterminit@misterminit.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - kulcsmásolás
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - tisztítás, takarítás
Bemutatkozás:

A 1957-ben alapított luxemburgi bejegyzésű MISTER MINIT cég a világ 28 jellemzően legfejlettebb országában, négy kontinensen működik. A magyarországi megjelenés időpontjában a világhálózat évente már közel 100 millió vevőt szolgált ki, mintegy 4600 üzletben.

A MISTER MINIT üzletek megnyitása 1989 októberében négy magyarországi áruházban a világ legnagyobb személyi szolgáltató vállalatának a közép-európai piacon történő első megjelenését jelentette.

Cégünk a TOP SERVICE Hungária Kft. volt az első társaság, amely a magyar államtól engedélyt kapott egy 100%-osan külföldi tulajdonban lévő cég megalapítására, működtetésére a rendszerváltást követően.

Az elmúlt időszak fejlődése talán legjobban azzal szemléltethető, hogy az 1989-es évi 4 db-os üzletszám közel 100-ra, a 26000 fős első évi vevőszám közel egy millió vásárlóra nőtt.

Napjainkban a MISTER MINIT-nél közel 200 fő dolgozik, ahol az adminisztratív létszám - beleértve a raktárt is - mindig kevesebb volt, mint a teljes létszám 10%-a.

A magyarországi áruházakba telepített üzletek azonnali szolgáltatás nyújtanak:

- cipőjavítás, (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
- kulcsmásolás, (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)
- élezés (korcsolya, olló, kés / hullámos élű is /, húsdaráló)
- gravírozás (névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb.)
- bélyegző készítés (hagyományos és automata)
- akkuregenerálás (1-3 nap)

területén.

A bélyegző készítési igényeket helytől függően azonnal, illetve 1-3 napos határidővel tudjuk kielégíteni.

Az üzletek mind kialakításukban, gépesítettségükben, mind a személyek szaktudását és a fellelhető anyagminőséget tekintve teljes mértékben azonosak a világhálózat bármely más, magas igénnyel kialakított üzleteivel.

Az előbbiek tekintetében nincs kivétel természetesen a megvárható (azonnali) szolgáltatásban és azok féleségeiben, választékában. Hasonlóképpen egységes az üzlettelepítési koncepció is, hogy a MISTER MINIT elsődlegesen a nagy forgalmú helyekre - áruházak, bevásárlócentrumok - települ és ezzel a szolgáltatást igénybe vevők jelentős időt és fáradságot takarítanak meg.

A MISTER MINIT márkanév alatti tevékenység alapvetően a saját belgiumi telepítésű gyárra, valamint fejlesztő bázisára támaszkodik mind az üzletek gépei, berendezései, mind speciálisan a szolgáltatásaihoz felhasznált anyagok tekintetében.

A MISTER MINIT hálózat kiemelt figyelmet fordít hazánkban is munkatársainak kiválasztására, képzésére, továbbképzésére egységes metodika alapján. Dolgozóinkkal szemben magas követelményeket támasztunk, úgymint:

- mind az öt szolgáltatási ág - cipőjavítás, kulcsmásolás, élezés, gravírozás és bélyegző készítés - ismerete, művelése,
- változó munkahelyeken, változó időrendben való munkavégzés,
- pénz és pénztárgépkezelés,
- leltározás, leltárfelelősség,
- üzleten belüli gazdálkodás, rendelések önálló feladása,
- kereskedelmi érzék,
- udvarias, előzékeny MINIT környezetbe illő megjelenés (formaköpeny és nyakkendő viselése, ápolt megjelenés).

Cserébe dolgozóink:
- nagyfokú önállóságot és döntési lehetőséget, felelősséget kapnak méltányos jövedelem biztosításával.

Üzleteinkben ma már havonta közel 70.000 vevőt szolgálunk ki és érezhetően nő a kereslet szolgáltatásaink iránt.

A vevők érdeklődése a javítások, szolgáltatások azonnali, udvarias elvégzésén túl annak tulajdonítható, megítélésünk szerint, hogy széles választékot kínálunk, a legjobb minoségű hazai és import anyagokból, széles árválasztékkal a lehető legszélesebb vevői kör kiszolgálására törekedve.

Az azonnaliság azt jelenti, hogy egyes alapvető szolgáltatásaink lehetséges átfutási ideje a következő:

- kulcsmásolás: 3 perc
- ciposarkalás: 5 perc
- cipőtalpalás: 15 perc

Ezek a szolgáltatási idők teszik lehetővé például azt is, hogy a vevők az üzletekbe kihelyezett székekre leülve a helyszínen várják meg akár a lábukról levetett cipők javítását, kulcsok másolását.

Teljes választékot nyújtunk szolgáltatásaink során a legjobb minőségu hazai és külföldi anyagokból. A hazai anyagokkal történő azonos jellegű javítások ára megfelel az országos átlagnak, míg a nyugati - döntően MISTER MINIT - import anyagokból történő szolgáltatás a hazai árszint kevesebb, mint kétszerese, annak ellenére, hogy az anyagok tartóssága 4-5-szörös a hazai anyagokhoz képest. Ezzel a két anyagminőség - két árpolitikával tudunk minden vásárlói réteget kiszolgálni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: