Csoki Hungária Kft.
Város: 2330. Dunaharaszti
Utca: Jedlik Ányos út 32. 1252
Telefon: 06 24 531-320
Fax: 06 24 531-766
Mobil:
GPS: 47.3524  - 19.1207
Weblap: www.csokihungaria.hu
E-mail: info@csokihungaria.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - élelmiszer, ABC
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

2004-ben elkezdtük egy saját brand felépítését. A Choky márkanéven bevezetett töltött ostyák és csokoládé szeletek sikere a közel másfél évtizedes tapasztalataink, ízlésvilágunk alapján összeállított receptúrának is köszönhető.

Az édesipari piac erőteljes bővülésével egyre élesebb verseny folyik a nagykereskedések között. Ebben a versenyben egy elismer cég, a megbízhatósága, vevőközpontúsága, minőségi szolgáltatásai és elérhető árai, ezen belül is az akciós ajánlatai együttesen biztosítják a sikert.

Cégünk vásárlóinak gyarapodó száma azt bizonyítja, hogy nagykereskedésünk ezeknek az igényeknek következetesen megfelel. Célunk, hogy a jovőben is - az általunk nyújtott minőségi szolgáltatásokon túl - minél több olyan kedvezményt kínáljunk, amely vonzóvá teszi kereskedésünket.

A CSOKI Hungaria Kft. történetében régi hagyománya van a kereskedelmi akcióknak. Érdemes tehát figyelni ajánlatainkat, rendszeresen ellátogatni internetes oldalunkra, hiszen mindig szolgálunk valami meglepetéssel.

Partnereink minél tökéletesebb kiszolgálása érdekében létrehoztuk Györben és Budapesten egy - egy nagykereskedelmi központot.

A tavalyi évben megkezdtük a németországi piacon jól ismert, és piacvezető keksz- és puszedligyár termékeinek hazai forgalmazását, valamint a lengyelországi gyárak termékeivel bővítettük palettánkat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: