NÉGY ÉVSZAK Kozmetika
Város: 2030. Érd
Utca: Retyezáti u. 6. 1175
Telefon: 06 23 376-585
Fax:
Mobil:
GPS: 47.3957  - 18.9081
Weblap: www.negyevszakkozmetika.hu
E-mail: negyevszak@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szépségápolás - kozmetika
Bemutatkozás:

A Négy Évszak Szépészeti Szalonban két kozmetikus és tanulóik dolgoznak.
A szalon tulajdonosa, Kocsis Béláné, Marika 42 évvel ezelőtt, akkor még Érd egyetlen kozmetikusaként kezdett dolgozni.
Az egykori kis üzletsarok idővel nagyobb kozmetikává bővült, majd 1991-től Négy Évszak néven önálló szépészeti szalonként működik.
2002 áprilisától meghittebb környezetben, egy hangulatos családi ház földszintjén várjuk Kedves Vendégeinket, fokozatosan bővítve szolgáltatásaink körét, amelyet immár a környezet harmóniája is kiegészít.
Marika (néni) közben számos egyéb irányú végzettséget szerzett, részben a gyakorlati pszichológia, részben a természetgyógyászat területein, önfejlesztés, tájékozódás, a szellemi, lelki és testi kiteljesedés céljával. Immár tíz éve az asztrológia és az energetikai rendszerek tanulmányozásával is rendszeresen foglalkozik. A tradicionális reiki területén tanár-mesteri fokozatot szerezve rendszeresen tanfolyamokat is tart.
A Négy Évszak Baráti Kör létrehozójaként évente több alkalommal összejöveteleket szervez, az adott téma avatott ismerőinek, szakembereinek közreműködésével.
Mindezek természetesen a kozmetikai tevékenység fokozatos továbbfejlesztését is szolgálják.
Az évek során közel félszáz tanuló sajátította el a szalonban a szakma gyakorlati részét, ami természetesen az oktató szakmai élvonalban maradását is megkövetelte.
Így a sokéves tapasztalat naprakészen kiegészül a korszerű kezelési lehetőségek megismerésével és alkalmazásával.

A legkiválóbban munkájukat végző tanulók közül maradt a szalonban állandó munkatársként Kubanekné Hegyi Annamária (Ani), aki a szalon koncepcióival azonosulva folyamatosan bővíti sokrétű szakmai tudását. Emberközpontúsága, segítőkészsége pedig a szalon meghitt légkörének is biztosítéka. Jó érzéke és precizitása néhány egyedi képességet igénylő szolgáltatás elvégzésére is alkalmassá teszi (pl. sminktetoválás).

A két vezető közösen választja ki a szalon tanulóit, akiknek alkalmazkodniuk kell a hely szelleméhez.
Azon túl, hogy magas fokú szakmai tudást szereznek, vendég-központú magatartásukkal is segítik mestereik munkáját, növelve a vendégek komfortérzetét.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: