Fészekrakó Bt.
Város: 2030. Érd
Utca: Lőcsei u. 4-8. 1147
Telefon: 06 23 377-548
Fax: 06 23 377-548
Mobil: 06 70 629-6060
GPS: 47.392  - 18.8986
Weblap: www.feszekrakobt.hu.hu
E-mail: herczegne@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épülettervezés
        *  Ingatlan - ingatlan irodák
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Céginformáció

A Fészekrakó Építőipari Szolgáltató- és Oktató Betéti Társaság 1992-ben alakult családi vállalkozásban, komplex szolgáltatás keretében lakóépületek tervezését, kivitelezését végeztük.

2001. június 1-tõl nyitottuk meg Ingatlanközvetítő Irodánkat Ercsiben, majd 2004. október 1-tõl székhelyünket áttettük Adonyba. 2005. február 20-tól új irodát nyitottunk Érden is azzal a szándékkal, hogy a városban és környékén élőknek az ingatlanok eladásában, bérbeadásában új szolgáltatást nyújtsunk.

Szolgáltatásunk keretében ügyfeleinknek igyekszünk igényeiknek megfelelően gyorsan, pontosan, megbízhatóan családi házak, lakóházak, lakások, üzletek, telkek eladásában, bérbeadásában segíteni.

Az ingatlanok eladásával való megbízás után a helyszínen fényképfelvételt készítünk az eladandó ingatlanról, melyet Adony, Bajcsy Zsilinszky utca 2. szám alatt és Érd, Lőcsei út 4-8. alatti Szolgáltatóház emeleti irodájában lévő reklámtáblákon hirdetünk. Ezen kívül a „Fejér Megyei Ingatlan” című újságban, saját honlapunkon, és az internetes honlapokon rövid bemutatóval igyekszünk széles körben ismertté tenni az érdeklődők számára az eladandó ingatlant.

Az épületekről teljes körű felvilágosítást adunk, de címet csak az eladó engedélyével adunk ki. Az ingatlanok megtekintését csak eladóval való egyeztetés után, közreműködésünk segítségével mutatjuk meg.

Szolgáltatásunk közé tartozik még ingatlanok értékbecslése, családi lakóházak tervezése, építkezések műszaki vezetése, költségvetések készítése, melynek díjazása egyedileg határozható meg.

Igyekszünk megbízásait gyorsan és hatékonyan, diszkrét módon, igényeit a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, teljes körű jogi garanciával végezni.

Keressen bennünket irodánkban személyesen, telefonon bármikor, faxon, e-mailen, levélben.

Szolgáltatásaink:

Ingatlanok adás-vételének közvetítése ügyvédi közreműködéssel
Ingatlanok bérbeadása
Ingatlan szakértői tanácsadás
Hivatalos értékbecslések készítése
Szerződéskötés ügyvédi ellenjegyzéssel
Épületek tervezése
Költségvetés készítése
Kivitelezések műszaki vezetése

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: