Érdi Berkenye Kertészeti Áruda
Város: 2030. Érd
Utca: Fazekas dűlő 1119
Telefon: 06 23 361-264
Fax: 06 23 361-264
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.erdi-berkenye.hu
E-mail: erdi.berkenye@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állat, növény - növény
        *  Állat, növény - növény - kereskedelem
        *  Állat, növény - növény - virágüzletek
        *  Föld, kert, telek - kertészet
Bemutatkozás:

Az Érdi Berkenye Kertészeti és Kereskedõ Kft.

    Kertészeti Árudánkat 1997 tavaszán nyitottuk meg.
    A telephely 2000-ben közel kétszeresére bõvült, amikor létrehoztunk egy egyedülállóan szép rózsakertet.
    Az elsõ években elsõsorban kiskereskedelmi tevékenységet folytattunk, ma már mind nagyobb hangsúlyt fektetünk viszonteladók kiszolgálására is.
    Kert- és parképítõ cégek jelentõs árengedménnyel vásárolhatnak.
    Az Érdi Berkenye Kft. 1996 végén alakult, kertészeti árudánkat Érden, a 6-os fõút 22-23 km - e között, 1997 március 16-án nyitottuk meg.
    A kertészeti áruda tevékenységi körébe tartozik gyümölcsfa - és szõlõoltvány értékesítése, de - természetesen dísznövények széles választéka várja a kertbarát vásárlókat, viszonteladókat.
    Ez utóbbiak között fõként örökzöldeket, fenyõféléket és díszcserjéket találunk, amelyek az európai klímához jól alkalmazkodnak. Így a Picea Pungens (szürkefenyõ), Thuja occidentalis 'Smaragd' (Smaragd tuja), Spirea Sp. (gyöngyvesszõ) fajok és fajták. Jelentõs mennyiségben találhatóak lombos fák, mint pl. az Acer (juhar), a Fraxinus (kõris) és Celtis (ostorfa) fajok, fajták, melyek tökéletesen megfelelnek a szennyezett nagyvárosok sorfáinak.
    Cégünket 2000 tavaszán bõvítettük újabb csatlakozó terület bérlésével és rózsabemutató kert létrehozásával, amelyet az OMMI törzsültetvénnyé nyílvánította, hogy részben a vásárló közönség, részben minden érdeklõdõ számára az egész tenyészidõszkban, tehát tavasztól a fagyokig bemutassa a rózsák típusait és fajtáit.
    Az áruda az Opel Di-Fer autókereskedés közvetlen közelében volt található 2004 nyaráig, mikor az árudát arrébb kellett helyezni a márkakereskedés bõvítése miatt. Jelenleg a Suzuki, Kia szalon tõszomszédságában találják meg kertészetünket.

Nyitvatartás :

H - P  :  8 - 18 
SZ  :  8 - 14 
V  :  8 - 13 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: