Merkapt Kft.
Város: 1211. Budapest
Utca: Kossuth L. u. 17. 1101
Telefon: 06 1 276-0313
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4339  - 19.0706
Weblap: www.merkapt.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - fürdőszoba
        *  Építőipar - fűtés
        *  Építőipar - víz, gáz, fűtésszerelés
Bemutatkozás:

A MERKAPT Kft. 1991 óta működő, magyar tulajdonban lévő épületgépészeti kereskedés.

Budapesten négy kiskereskedelmi üzletünk a szerelők és építkezők igényeit szolgálja ki. Viszonteladó partnereinket a 2001-ben megújult, 1500 m2-es központi raktárunkból látjuk el, valamint az ország több pontján működő telephelyeinkről rugalmas anyagellátást tudunk biztosítani számukra.

Az elmúlt évek alatt számos beruházás valósult meg a cégünk által importált termékek beépítésével. Közel húsz európai gyártóval állunk közvetlen kapcsolatban, így a belföldi forgalmazás mellett az exportértékesítésünk is egyre jelentősebbé vált.

Árukészletünk folyamatosan bővülő választékával az épületgépészet több ágazatát is kiszolgáljuk, kínálatunkban megtalálhatók a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és klímaszerelési anyagok.

Cégünk vállalja projekt kivitelezések anyagellátási feladatainak gördülékeny lebonyolítását (költségvetés kiírása, komplett árajánlatok készítése).

Központi raktárunk árukészletének és gépkocsiparkunknak köszönhetően a raktárról történő azonnali szállítás lehetőségét tudjuk biztosítani megfelelő mennyiségű áru rendelése esetén.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: