Magyar Öntészeti Szövetség
Város: 1211. Budapest
Utca: Öntöde u. 10. 1099
Telefon: 06 1 420-4812
Fax: 06 1 420-4812
Mobil:
GPS: 47.4281  - 19.0617
Weblap: www.foundry.matav.hu
E-mail: foundry@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

A szövetség alaptevékenysége a hazai öntészet, öntészeti társaságok munkaadói és gazdasági, valamint  általános érdekképviselete,  érdekeik közvetítése, mely alapvetően szakmai képviseletet jelent. Ez utóbbi közé sorolható a környezetvédelemmel, szakmai oktatással összefüggő tevékenység mellett a nemzetközi kapcsolatok kialakítása és fejlesztése. Ide tartozik a tagok piacra jutását segítő tevékenység is, amely többek között piaci információk készítését és továbbítását, öntvényigény esetén a cégek kiajánlását, ajánlatkérések megküldését jelenti.

A szövetség tevékenységében fontos szerepe van a tagokat segítő szolgáltatásoknak, melyek közül a jelentősebbek a következők:
- A szövetség vállalkozik a hazai és nemzetközi beszállítói vásárokon a tagok közös részvételének megszervezésére.
- A szövetség internetes portált tart fenn www.foundry.matav.hu címen, mely angol, német és magyar nyelven "Ki mit önt? Ki mit kínál a hazai öntödéknek?" című információs tárat jelent, ahol 14 szempont szerint osztályozva ingyenesen lehet eljutni  a regisztrált öntödék bemutatásához, ahonnan azok közvetlenül elérhetők.  

A szövetség az öntészetet érintő tanulmányok, elemzések készítésére, információs előadások, konzultációk, tanfolyamok szervezésére is vállalkozik.

A Magyar Öntészeti Szövetség alapszabálya itt megtekinthető: MÖSZ Alapszabály

A Magyar Öntészeti Szövetség az alkatrészrajz, anyagminőség, a gyártani kívánt darabszám és egyéb műszaki, szállítási követelmények ismeretében szívesen áll az érdeklődők rendelkezésére a következő címen:

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: