Gála Mix Bt.
Város: 1211. Budapest
Utca: Gyepsor u. 1. 1088
Telefon: 06 1 420-4279
Fax:
Mobil:
GPS: 47.43  - 19.0654
Weblap: www.gala-mix.hu
E-mail: info@gala-mix.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műanyagipar
Bemutatkozás:

Kereskedelmi tevékekenységünket 1991 decemberében a hazai műanyaggyártók termékeinek forgalmazásával kezdtük.

Eleinte kisebb üzletek igényeit elégítettük ki , aztán az idő és sok-sok munka folyamán egyre inkább növekedett áruválasztékunk és ezzel egyenes arányban vevőink köre is. Üzletkötőink az általunk forgalmazott termékekkel bejárták az egész országot, bolthálózati listánk is egyre bővült.

A hazai gyártók színvonalas árui mellett egyre gyakrabban keresték a külföldi műanyag cikkeket, ez utóbbiak mostani árukészletünk 80 %-át teszik ki. Szlogenünk a kezdetektől fogva: " Igényesség"- ezt a mai napig igyekszünk tartani.

Nálunk az összes nagy hazai gyártók tetszetősebb termékei megtalálhatók, karöltve a külföldi piac hasonló kvalitású termékeivel, igazodva a mindenkori szín és forma trendekhez.

Partnereinknél sikerünk többek között abban rejlik, hogy a széles áruválaszték mellett polcszervízt müködtetünk, ahol a nagy gyakorlattal rendelkező üzletkötőink segítenek a termékeket kiválasztani, mennyiségüket és milyenségüket a bolt arculatához igazítani.

Céljaink a meglévő és leendő partnereink minél gyorsabb és magasabb színvonalú kiszolgálása, valamint a legkorszerübb és legújabb termékek beszerzése és terjesztése. Azon partnerek jelentkezését várjuk, akik igényes műanyagokra vágynak és üzletük müködéséhez megfelelő színvonalú szakmai és emberi segítséget szeretnének.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: