Mol-Ker 2005 Kft.
Város: 3532. Miskolc
Utca: Réz u. 1. 10430
Telefon: 06 46 402-077
Fax: 06 46 402-077
Mobil: 06 30 935-1351, 06 70 778-1444, 06 30 935-9190
GPS: 48.102  - 20.7384
Weblap: www.molker2005.hu
E-mail: molker@molker2005.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
Bemutatkozás:

Cégünk 15 év tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

Biztonságtechnikai megoldásaink ügyfeleink széles körében elismerést vívtak ki, vállalati partnereinkkel hosszú évek óta működünk együtt.

Ebben az ágazatban nem lehet hibázni, otthonaink biztonsága nem elhanyagolható kérdés. Ezért büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink egymásnak adják elérhetőségeinket, mert ez jelzi a valódi elégedettségüket.

Célunk: Nyugalmat, valódi biztonságot nyújtani otthonainknak, elérhető áron.

Ahhoz, hogy sikeresen éljük életünket, elengedhetetlen, hogy biztonságban tudjuk családunkat, személyes értékeinket. Lakásunk nem csak egy hely, ahová enni és aludni járunk, hanem magánéletünk legfontosabb színtere, biztonságot, melegséget jelentő otthona. Védelme olyan kérdés, amelyet mindannyian szeretnénk egyszer és mindenkorra rendben tudni. Célunknak tekintjük, hogy ehhez biztosítsunk személyre, lakásra szabott megoldásokat.


Munkatársaink, üzletkötőink és szerelőink immár 15 éve állnak az Önök szolgálatában. Ez idő alatt számos ajtót és nyílászárót építettünk be, illetve cseréltünk ki. Pontosan tudjuk mire kell odafigyelni, mik a leggyakoribb hibák, s hogyan kell elkerülni azokat. Több beszállítót, sokféle megoldást kipróbáltunk. Ma már olyan gyártókkal dolgozunk, amelyek termékeit és technológiáját hosszú évek óta ismerjük és alkalmazzuk. Talán elég annyit elmondani, hogy a mi otthonaink bejáratait is ezek az ajtók védik.

Tevékenységi körünk kiterjed:

  • fém biztonsági ajtók ellenőrzésére, beépítésére és értékesítésére
  • műanyag és alumínium párkányok beépítésére, forgalmazására
  • valamint hevederzárak, ICSA zárbetétek forgalmazására

Fő területünk a bejárati biztonsági ajtó. Foglalkozunk bejáratok biztonsági felismerésével, értékelésével, új ajtórendszerek kiépítésével és értékesítésével. Csapatunk tudása és tapasztalata nem csak a közvetlen értékesítésben, de a viszonteladásban is sikeressé tesz bennünket. Termékeink elérhetők az ország minden pontján, részben saját üzlethálózatunkon, részben szakkereskedői partnereken keresztül. Nagy gondot fordítunk kereskedőink képzésére, akik előzetes szakmai konzultáció után forgalmazhatják termékeinket.

Nagykereskedők és számos kiskereskedő választja és forgalmazza Magyarországon egyedülálló termékeinket. Több építészeti nagyberuházással szerződtünk ajtók beszállítására. Ezen projektben tanácsadási munkálatokat is vállaltunk, a tervezési fázistól az átadásig. Profilunkba tartozik épülő lakóparkok egységes felszerelése ajtókkal a tervezéstől a végrehajtásig.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: