Ciao 2000 Kft. - Utazási Iroda
Város: 3525. Miskolc
Utca: Vologda u. 4. 10423
Telefon: 06 46 347-900
Fax:
Mobil: 06 30 919-9999
GPS: 48.1069  - 20.7769
Weblap: www.paszport.hu
E-mail: info@oknet.hu, paszport@ciaoutazas.hu
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - szálláslehetőség
        *  Utazás, üdülés - utazási irodák
Bemutatkozás:

Összeszámoltad már?

Ha igen, akkor tudod, hogy Európában 369 helyen találsz olyan természeti vagy kulturális csodát, amit világörökséggé nyilvánítottak.

Te hány helyen jártál?
  
 
Addig is amíg ennek utána gondolsz, böngésszél autóbuszos programjaink között. Ezek mindegyike a világörökségek felkeresését tűzi ki célul, vezessen az az Alpok hófödte csúcsain át, vagy hullámzó tengerpartokon.

Tudjuk van, aki inkább maga szereti felfedezni az új helyszíneket. Nekik egyéb szolgáltatásainkkal kívánjuk csökkenteni az utazás izgalmait.

Lassan két évtizede kialakított kiváló partnerkapcsolatainknak köszönhetően autóbuszos programjaink részvételi díjára, mint korábban mindig, így 2008-ban is garanciát tudunk vállalni.

Hisszük, hogy még a garantált áraknál is fontosabbak egy cég referenciái, melyekből most közzéteszünk néhányat.

Amikor már csak az utazás előkészületei vannak hátra, a lázas kapkodásban néha elfelejtünk fontos, vagy néha fontossá váló dolgokat. Biztosak vagyunk abban, hogy jótanácsaink ezúttal segítségedre lesznek.

Navigare necesse est! - latin sentencia.

Utazni jó! Utazni muszáj! - ha aktualizálni szeretnénk a kétezer éves mondást.

Ha nincs ötleted, hogy mit ajándékozz szeretteidnek, ismerőseidnek gondolj csak a fenti mondatra. Utazni nekik is muszáj, és mennyivel könnyebb ha kapnak tőled egy ajándékutalványt.

Biztosan utaztál már többfelé a világban, s ha készítettél fotókat, írtál élménybeszámolót katt ide, mert ma már pályázni is muszáj!

Ha idáig jutottál az olvasásban, jó esélyünk van arra, hogy egyszer együtt utazzunk valamelyik világörökség helyszínére. Döntésed megkönnyítéséhez hozzájárulok csak úgy 5.000.-ft-al, melyet a következő szezonban indított bármely utazásunkra beválthatsz.

Mi már összeszámoltuk!

Az Európában található 381 világörökségből utasainkat 113 helyre jutattuk el.

Te mennyinél jársz?

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: