Stock-Style Kft.
Város: 7632. Pécs
Utca: Siklósi út 68. 10398
Telefon: 06 72 442-882
Fax: 06 72 547-247
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.vonohorog.hu
E-mail: vonohorog@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégünk vonóhorgok értékesítésével és felszerelésével valamint KNOTT gyártmányú utánfutó fődarabok és alkatrészek forgalmazásával foglalkozik.

A forgalmazott vonóhorgok főbb adatait és árait katalógusunk tartalmazza. A keresett gépkocsi típusra kattintva megjelenik a márkához tartozó vonóhorog táblázat, ahonnan a típus és évjárat ismeretében a vonóhorog kiválasztható. Táblázatunkat a szerelési utasításokkal és a felszerelt vonóhorgok fényképeivel folyamatosan bővítjük.

Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a vonóhorog ill. a felszerelésükhöz szükséges tartozékok árát, kivéve az irányjelző visszajelzőt. A vonóhorgokat az ország egész területére postai utánvéttel szállítjuk. Interneten történő vásárláskor a vonóhorgok árából 5% kedvezményt adunk. A bruttó 50 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás díjmentes!

A kiválasztott vonóhorgot típus, évjárat és cikkszám megadásával e-mail-ben vagy faxon rendelheti meg, melyről visszaigazolást küldünk. Szállítás raktárkészlet függvényében 2-4, import vonóhorgok esetében 10-14 munkanap. Ettől eltérő szállítás esetén tájékoztatjuk.

A katalógusban nem szereplő típusú vonóhorgok beszerzése ill. bármely más, vonóhoroggal kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban kérem hívjon munkaidőben a 72/442-882 telefonon.

Izelítő árainkból

Vonóhorog + speciális elektronikus csatlakozó egység + munkadíj összesen (bruttó) :

OPEL Astra H 52 800 Ft-tól
OPEL Vectra C 66 000 Ft-tól
VW Caddy III 2004-  62 000 Ft-tól 
VW Golf V.  56 600 Ft-tól
VW Transporter T5  53 100 Ft-tól


Figyelem !

A kisáruszállító autók és tehergépkocsik vontathatósági szabályai (ún.tachográf rendelet) megváltoztak. ( Részletekért telefonáljon ! )

 

Tisztelettel:   Gelencsér Ferenc
                            ügyvezető

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: