Plastker Kft.
Város: 8900. Zalaegerszeg
Utca: Könyök u. 3. 10390
Telefon: 06 92 511 596
Fax:
Mobil: 06 70 522 4889
GPS: 46.8461  - 16.8412
Weblap: www.plastkerkft.hu
E-mail: info@plastkerkft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - csomagolás
        *  Ipar - műanyagipar
Bemutatkozás:

A PLASTKER Kft. élelmiszeripari, vendéglátóipari és ipari csomagoló anyagokat forgalmazó magyar tulajdonú társaság.

A társaság 1990-ben kezdte meg működését. Egyre bővülő - ma már széles termékprofiljával a magyar gasztronómiai, valamint az élelmiszeripar széles szegmensét tudja kielégíteni, emellett jelentős részt vállal az ipari csomagolástechnikai piacon is.

A PLASTKER Kft. hosszú távú szállítási szerződései alapján élelmiszer és vendéglátóipari csomagolóanyagokat ma már közületeknek, hideg- és melegkonyháknak, cukrászatoknak, éttermeknek, sütőüzemeknek, húsfeldolgozóknak, gyümölcstermelőknek, viszonteladóknak szállít. A bő választékot és tartósan alacsony árakat a magyar gyártókkal kialakított jó kapcsolat biztosítja.

A PLASTKER Kft. folyamatosan bővülő termékstruktúrája miatt, bármikor változhat a honlapon látható termékek formája, specifikációja, színe, stb. Ezért 2007 év végén egy teljesen megújult dinamikus honlapot készíttettünk, mely segítségével naprakész termék-katalógussal állhatunk az Önök rendelkezésére. Megrendelés, vagy bővebb tájékoztatásért kérjük, keressen fel minket telefonon vagy személyesen.
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: