Jauk Solar Kft.
Város: 9400. Sopron
Utca: Győri út 42. 10376
Telefon: 06 99 318 942
Fax:
Mobil:
GPS: 47.6741  - 16.6028
Weblap: www.jauk-solar.com
E-mail: info@jauk-solar.com
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Föld, kert, telek - környezetvédelem
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Napenergia, Szélenergia, Pellet tüzeléstechnika, Faelgázosító kazánok, Falfűtés és Falhűtés, Hőszivattyú... ezek mind-mind a Megújuló Energiák gyűjtőfogalom alá tartozó eljárások, termékek. Használatukkal jelentős mértékben, vagy akár teljesen függetlenné válhatunk a hálózati energiaszolgáltatóktól, s hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez, miközben csökkenthetjük költségeinket. Hisszük, hogy ez olyan cél, amely egyre több család számára jelent megoldást.

A JAUK SOLAR Kft. célja a megújuló energiákat hasznosító berendezések, technológiák széles körű megismertetése és forgalmazása.

Arra törekszünk, hogy Magyarországon is minél hamarabb ismerjék fel a természetes energiák alkalmazásának előnyeit, elősegítve ezzel az energiatakarékosság és a környezetvédelem ügyét, úgy lakossági-, mint népgazdasági szinten.

Mára a vevői igények alapján kialakítottunk egy széleskörű választékot, amely minden olyan terméket tartalmaz, amely ma Magyarországon optimális hatékonysággal alkalmazható, különös tekintettel az ár/érték arányra. Szakértő munkatársaink, viszonteladó partnereink és az általunk képviselt gyártó cégek szakemberei minden esetben igyekeznek kimerítő információval szolgálni, hogy minden ügyfelünk a számára legideálisabb berendezést vásárolhassa meg.

Kizárólag olyan, magas műszaki színvonalú termékeket forgalmazunk, amelyek a ma elérhető legmodernebb technológiát képviselik, ezért hatékonyságuk kiemelkedő. Tagjai vagyunk a Magyar Épületgépész Szövetségnek, ahol a Megújuló Energia Tagozat keretein belül aktívan részt veszünk abban a munkacsoportban, amely fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy a mindenkori kormányzat a valós értékének megfelelően kezelje közös ügyünket, s Magyarországon is kialakulhasson egy az EU-ban már megszokott támogatási rendszer.

Tudjuk, hogy a jövő generációk számára életbevágóan fontos lesz a megújuló energiák ismerete, ezért szívesen vállaljuk óvodák, iskolák és egyéb intézmények számára ismeretterjesztő előadások, osztályfőnöki órák megtartását. Célunk, hogy elégedett ügyfeleinken keresztül öregbítsük cégünk hírnevét.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: