Gold Group Kft.
Város: 6500. Békéscsaba
Utca: Bartók Béla út 37. 10363
Telefon: 06 66 323-111
Fax: 06 66 323-111
Mobil:
GPS: 46.675  - 21.0934
Weblap: www.gold-ing.hu
E-mail: gold-ing@gold-ing.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - ingatlan irodák
Bemutatkozás:

Cégünk a múlt évezred végén alakult RaViCom Bt. néven (ami 2005-től Gold Group Kft.-ként működik), mindvégig a magas szintű ügyfél kiszolgálást tűzve ki célul maga elé.

Erre a kezdeti profil, az egyedi igényeket kielégítő bútorgyártás jó alapot szolgáltatott, és az elmúlt évek során ezen elmélet helytállósága be is bizonyosodott.

Vállalkozásunk mind a mai napig számos elégedett ügyfelet tudhat magáénak, gyakoriak az ajánlások útján történő megrendelések. A cég vezetőjeként már a kezdeti időkben egy teljesen komplex, az ingatlanokat érintő szolgáltatás portfoliót terveztem hosszú távon kialakítani.

Ennek a kezdetben egyetlen divízó, a Gold Bútor után másodikként megszületett gyermeke 2006 augusztusától a Gold Ing Ingatlaniroda, amely az előd nyomdokain haladva, ahhoz méltó minőséggel és precizitással igyekszik lakossági és vállalkozói ügyfeleink igényeit kielégíteni. Kollégáimmal egyetemben hisszük, hogy ha a rugalmasság tenni akarással és szakmai hozzáértéssel párosul, és az ügyfél igényeihez is képesek vagyunk alkalmazkodni, az minden esetben meghozza a tevékenység eredményét. Ennek szellemében a Gold Ing irodát igyekeztem egy olyan értékesítési metódust a magáénak tudó személy kezébe adni, amely garantáltan működőképes, Magyarországon 15 éve, angolszász országokban pedig már közel egy évszázada változatlan módon és feltételekkel megállja a helyét.

A farkastörvények uralta, kíméletlen piaci viszonyok között mindez mégsem elég a boldoguláshoz. Mindenképpen szükség van valami pluszra, amiben a mi szolgáltatásunk egyedivé, más szolgáltatók kínálatától jól megkülönböztethetővé lesz. Ezért mi is további fejlesztésekben gondolkozunk, amely továbbra is az ingatlanok köré csoportosul.

Terveink szerint hamarosan megnyitjuk a lakáscélú hitelek és befektetések közvetítésével foglalkozó irodánkat, a Gold Finansz Hitelirodát, de hosszú távú terveink között szerepel egy ingatlanok építésével, felújításával foglalkozó szakmunkás csoport, a Gold Ép munkába állítása is. Így valóban személyre szabottan és minden igényt kielégítően állhatunk ügyfeleink rendelkezésére, továbbra is igyekezvén rászolgálni azok bizalmára.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: