Déner Házak Kft.
Város: 9700. Szombathely
Utca: Csaba u. 8. 10345
Telefon: 06 94 501-694, 06 94 789-956
Fax: 06 94 508-565
Mobil: 06 30 504-7149
GPS: 47.2247  - 16.6421
Weblap: www.dener.hu
E-mail: dener-hazak@unicommail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Építőipar - épülettervezés
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Itthon az első cégek között voltunk akik elkezdték a készház gyártást. Cégünk 50%-ban magyar, és 50%-ban német tulajdonú, létszámunk a megrendelés függvényében az évek alatt 15-35 fő között változott. A házaink minősége az élvonalhoz tartozott és tartozik, eladhatók Ausztriában és Németországban egyaránt. A jobb felső sarokban látható ház az ausztriai Melkben épült.

Technológiánk a Németországban klasszikussá vált favázas nagypaneles építési stílus robusztus szerkezeti dimenziókkal. Valamennyi házunk tartószerkezete méretezett, a gyártás és szerelés aprólékosan előkészített, minden csavarnak és kötőelemnek előre meghatározott helye van. A gyártásban nem teszünk különbséget az itthoni és a külföldi házak között. Házaink nem a legolcsóbbak, de áraink  reálisak, az elvtelen spórolás megbosszulja magát építtetőnek és kivitelezőnek egyaránt.A cégünk magja képzett, évek alatt összeszokott rutinos gárda. Ez valamint a gyártás precíz előkészítése, a gyártás és szerelés, valamint a felhasznált anyagok folyamatos ellenőrzése biztosítja a kiváló minőséget. Házaink élettartama 140-160 év között várható.

Minősítéseink: ISO, valamint FMPA Stuttgart

Házaink kiváló hő és hangszigetelésűek. Építtetőink elmondása szerint közel  egyharmad a fűtési költségük a megegyező nagyságú hagyományos épületekéhez képest. A hőszigetelési érték megfelel a legújabb németországi alacsony energiaigényű szabványnak. Kipróbált megbízható anyagokkal dolgozunk, tisztes távolságból követjük a divatot. A falak és egyéb elemek gyártásához Németországból importált szárított KVH faanyagot használunk, amely biztosítja, hogy az épületben nem keletkeznek a faanyag száradása által okozott repedések.

A készház gyártók kínálati skáláján valahol a középmezőnyben vagyunk, a minőséget tekintve viszont az élen. Áraink milliméterre kidekázott árak amik a valóságot tükrözik, amiből nem lehet sem komplett berendezett bútort adományozni, sem nyereményautót kisorsolni. Egész egyszerűen „csak” jó házakat építünk zsonglőrködés nélkül.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: