TAX-OM Kft
Város: 6726. Szeged
Utca: Pinty u. 16/b 10243
Telefon: 06 62 437 792
Fax:
Mobil:
GPS: 46.2374  - 20.1833
Weblap: www.taxom.hu
E-mail: taxom@invitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - adótanácsadás
        *  Szolgáltatás - könyvelés, könyvvizsgálat
Bemutatkozás:

A TAX-OM Kft. legfőbb törekvése, hogy megoldásokat találjon azokra a bonyolult üzleti problémákra, amelyekkel a hazai gazdálkodó szervezetek, társadalmi szervezetek naponta szembesülnek.

Korom Ferenc ügyvezető személyes bemutatkozása

1982-től számviteli, pénzügyi tevékenységet folytatok. Ezen a téren jelentős tapasztalatokat szereztem. 1995 óta folytatok könyvvizsgálói tevékenységet. A TAX-OM Kft is akkor alakult.

Szakképzettségeim:
Vízellátási, csatornázási üzemmérnök (1975), okleveles közgazda (1985), bejegyzett könyvvizsgáló (1995), költségvetési minősítés (1997), igazságügyi adó-, és könyvszakértő (2005).

» Könyvelés «    
     
     Az új szemléletet követünk a számviteli munkában. A könyvelés egyrészt elkerüli a kockázatokat, nem teszi ki a vállalkozót semmilyen felesleges jogsértésnek, határidő mulasztásnak. Az elvégzett munka precíz, számon kérhető akár a megbízó, akár az APEH részéről. Ugyanakkor a könyvelő együtt is tud gondolkodni a vállalkozás vezetőjével, felkutatja és megbeszéli vele azokat a megoldásokat, melyek számviteli és jogi szempontból egyaránt kedvezőek és takarékosak. Ez folyamatos megtakarítást jelent, törvényes adóteher csökkentést a partner számára. Ha a megbízó lényeges döntés előtt áll, akkor is mindig számíthat a könyvelés és jogi szakemberekre, így már előre kalkulálható a vállalkozó számára minden, ami a gazdasági döntéseinél később fontos lehet.

Könyvelési szolgáltatások:

Könyvvezetés kettős könyvvitelt vezetők számára
Adóbevallások készítése, képviselet az adó hatóságok előtt
Teljes körű bér és tb ügyintézés
Önellenőrzések készítése
Átalakulási vagyonmérlegek készítése 
 
» Könyvvizsgálat «    
     
 A hatályos jogszabályok szerint -ha vállalkozásánál könyvvizsgálóra van szüksége- a könyvelő és a könyvvizsgáló nem lehet ugyanaz a személy vagy ugyanaz a cég.

A TAX-OM Kft. által könyvelt cégek könyvvizsgálata azonban nem úgy történik, hogy a vállalkozónak ebben nem adunk segítséget. Épen ellenkezőleg: irodánkban Ön fel tudja venni a kapcsolatot könyvvizsgáló partnerünkkel, aki a Tőle megszokott precizitással, együttmuködési készséggel áll az Ön rendelkezésére.

  Ha az Ön cége máshol könyveltet és most "csak" az audit elvégzésére keres könyvvizsgálót, ebben is készséggel állunk rendelkezésére.

Könyvvizsgálati szolgáltatásaink:

Állandó könyvvizsgálat
Beszámolók eseti felülvizsgálata
Átalakulási vagyonmérleg felülvizsgálata
Igazságügyi könyv-és adószakértés
Költségvetési minosítést igénylo megbízások
Vagyon-és apport értékelés
Cégátvilágítás
Belső ellenőrzései feladatok, költségvetési szerveknél is
EU-s pályázatok pénzügyi elszámolásának könyvvizsgálata 

» Adótanácsadás «   
    
Az adótanácsadás cégünk egyik kiemelt profilja, munkatársaink speciális tapasztalattal rendelkeznek többek között kis -és középvállalkozások, egyesületek, non-profit szervezetek, költségvetési intézmények adóügyeinek gazdaságos és ésszerű lebonyolításában, annak könyvelési mivoltában. A TAX-OM Kft. szakértőivel arra törekszik, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa ügyfelei számára az Áfa megtakarítások elérésében. Cégünk a fizetendő Áfa csökkentésében, a könyvelésben a helyes Áfa-kulcs alkalmazásában, sőt az Áfa átvilágításai során minden kockázatra felhívja partnerei figyelmét, valamint elemzi, és alkalmazza a törvényváltozások hatásait

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: