Audiomedical Plus kft.
Város: 9024. Győr
Utca: Vécsei u. 8 10201
Telefon: 06 96 420 456
Fax: 06 96 517 699
Mobil: 06 20 961 9528
GPS: 47.6709  - 17.644
Weblap: www.audiomedical.hu
E-mail: info@audiomedical.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - magánrendelők, kórházak
Bemutatkozás:

Cégünk 1998- ban alakult először, Bt- ként, majd 2001- től Kft formájában működik.
Kezdetben a járóbetegellátás volt a fő profilunk, de megismerve a nagyothallók számos problémáját, sok esetben kiszolgáltatottságát, jelentős feladatnak éreztük a rajtuk való komplex segítést.

Először más forgalmazókkal történt szerződési viszonyban végeztük a halláscsökkentek ellátását, de látva a segédeszköz ellátás körüli anomáliákat úgy döntöttünk, hogy tevékenységünket saját feltételrendszer megteremtésével folytatjuk.

A szolgáltatásainkat 2006 végén elkészült és Európai Uniós színvonalon berendezett rendelőkomplexumban kezdtük meg, Győr Lomnic utca 9. alatt..

SZOLGÁLTATÁSAINK

 Felnőtt és gyermek fül-orr-gége betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása és nyomon követése
 Hallásproblémák okainak kiderítése, azok gyógyítása és ellátása
 Zajártalom megállapítása és véleményezése
 Nagyothalló betegek megfelelő segédeszközzel történő ellátása, gondozása
 Orvosszakértés, munkaképesség-csökkenés megállapítása és százalékos besorolása, fogyatékossági támogatási-, munkaügyi eljárások szakvéleményezése
 Hallókészülék illesztés, számítógépes értékelés, kiválasztás és javaslat alapján
 Gyermekeknek surdopedagógusi foglalkozás
 Hallókészülékek és tartozékok kiskereskedelme
 Kamatmentes részletfizetési lehetőség
 Nagyothallók rendszeres gondozása
 Készülékek javítása, szervízelése, indokolt esetben cseréje
  
 *: Amennyiben nálunk vásárolja hallókészülékét vagy segédeszközét, vizsgálata térítésmentes

Fül-orr-gégészeti rendelőnk egyedülállóan berendezett, a járóbeteg ellátáshoz szükséges legmodernebb műszerrel és eszközzel felszerelt. Audiológiánkon nem csak a hallásvizsgáló kabin egyedi - az Audio Computer Kft. által építve és berendezve - hanem műszereink is klinikai színvonalúak, nem beszélve a számítógépes készülékillesztést lehetővé tevő informatikai háttérről.

Munkánk során feladatunk a fül- orr- gége betegségek diagnosztikája, gyógyítása és követése minden életkorban. Nem lehet különbség a felnőtt és gyermek páciensek ellátásában. Mikroszkópos fülvizsgálat, endoszkópos orr és garat vizsgálat, elektrokauteres kezelés színesíti ellátási palettánkat.

Természetesen, mivel jelszavunk: JÓ HALLÁS = TELJES ÉLET,

minden életkorban egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk, és azért minden eszközt bevetünk, hogy sikerülhessen a hallásproblémák okainak tisztázása, konzervatív kezelése, halláscsökkenések korrigálása a legmodernebb - Magyarországon jelenlévő csaknem teljes palettájú - hallókészülékekkel. Készülék esetén díjtalan hallásvizsgálat és gondozás.

Hallókészülékek - egyes gyártók számos terméke - egyedülálló áron, kamatmentes részletfizetési könnyítéssel, valamint a BUDAPEST Bank kedvezményes áruhitelének igénybevételével kaphatók.

Fülzúgás kivizsgálása, nagy tapasztalattal kijelentve - eddigi gyógyszeres kezeléseink alapján - sikeresnek mondható kézben tartása, csökkentése és a progresszió megállítása.

Hat világmárka - SIEMENS, VICTOFON, PHONAK, DANAVOX, OTICON, BELTONE csaknem teljes készülék palettáját ajánljuk, ezzel minden fajta halláscsökkenésen segítve. Mindezen kívül a MICROSONIC és az INGLOBE gyártók illesztékei, védő illesztékei, tisztító és ápoló szerei, valamint a különböző jelzőrendszerek, telefonok és a nagyothallókat segítő minden fajta eszköz megtalálható nálunk.

Kiemelhetjük, hogy digitális készülék kínálatunk egyedülálló mind a sokfélesége, mind a szakmailag alátámasztott kiválasztása és beállítása miatt.

Munkánkat segíti a nagy tapasztalatú audiológus asszisztens, a gyógyászati segédeszköz forgalmazási szakmunkatárs, és nem utolsó sorban a gyermekek ellátását lehetővé tevő gyógypedagógus, a szurdopedagógus is.

A cég és a rendelő vezetője Dr. Faragó László fül-orr-gégész és audiológus szakorvos vagyok. Szegeden végeztem orvosi tanulmányaimat. Mindig fül- orr- gégész akartam lenni, hiszen már az egyetemen Tudományos Diákköri munkát végeztem a Fül- orr- gége Klinikán. 1968 óta dolgozom a győri kórházban, ahol gyakorolhattam szakterületem minden ágát kiváló mestereim, otthon pedig négy gyermekem jóvoltából.1983-ban neveztek ki főorvosnak, majd 1995-től vezettem a Megyei
Audiológiai Állomást. 1999-től a Fül- orr- gége Társaság Audiológiai Szekciójának vezetőségi tagja vagyok, évek óta dolgozom orvos szakértőként és bírósági társszakértőként is. 1979-től végzek magánorvosi tevékenységet.
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: