Nadrimpex Kft.
Város: 1213. Budapest
Utca: Szövő u. 18. 1020
Telefon: 06 1 427-0390
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4109  - 19.0775
Weblap: www.nardimpex.hu
E-mail: nardimpex@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
Bemutatkozás:

A cég 6 éve képviseli az olasz NARDI beépített konyhai berendezéseket gyártó céget Magyarországon, amely a Zanussi és a Merloni cégcsoport egyik legnagyobb elektromos, gáz és kerámia főzőlap valamint különféle rusztikus és modern  multifunkciós sütő beszállítója.A termékek hazai forgalmazói: a Transelektro Kft és a Terszolker Kft.
 
A Nardimpex Kft kizárólagos gyártói háttérrel importálja és a BLANCO mosogatók importőrével, a Real and Art Kft-vel közösen forgalmazza széles választékban a kiváló minőségű és minden igényt kielégítő ESSEBI OLASZ KONYHABÚTOROKAT.
 
Hagyományos, klasszikus,elegáns,és modern vonalú dió-cseresznye-nyár-gesztenye-kőris-hársfa és laminált lapokból beépített evőeszköztartóval és edénycsepegtetővel, jól kihasználható sarokelemekkel, tradicionális és újszerű kiegészítőkkel lásd a www.essebicucine.com honlapot!
 
Természetesen a bútorokkal együtt kínálja és szállítja a NARDI vagy igény szerint más gépeket, a BLANCO mosogatókat és az új típusú, őrlős szerves hulladék aprítót, a sajátmárkás  RÖFI  konyhamalacot három méretben, távirányítóval és tartozékokkal.
 
Egyéb import cikkek: MORINOX olasz evőeszközök, tálcák, tálaló eszközök és lakberendezési cikkek; ízléses bortartók, zsúrkocsik stb..valamint NEMO olasz kisháztartási gépek /fagylaltgépek, konyhai zöldségvágók, kávéfőzők /.
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: