Karrier Bútor Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Gyümölcs u. 4-6. 10136
Telefon: 06 22 505-807, 06 22 505-808, 06 22 500-928
Fax: 06 22 500-929
Mobil:
GPS: 47.1893  - 18.4172
Weblap: www.karrierirodabutor.hu
E-mail: szekesfehervar@karrierirodabutor.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Bútor, háztartás - irodabútor
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Cégünk, a Karrier Irodabútor Kft. elsősorban irodák berendezésével foglalkozik, azonban az utóbbi két évben a lakásokban használatos gardróbszekrények gyártását is megkezdtük.

Célunk az, hogy már az építést megelőző tervezési szakaszban kapcsolatba kerüljünk az ügyfeleinkkel, hogy az optimális irodatér kialakításában tanácsokat tudjunk adni.
A jól megválasztott méretek, fény, színek, ülőhely jelentős befolyással van a munkavégzésre és a dolgozók hatékonyságára, egészségi állapotára, ezért fontos, hogy időben találkozzunk Önökkel. Vegyék igénybe ezen szolgáltatásunkat.

TANÁCSOT ADUNK, TERVEZÜNK (elrendezést és egyedi bútorokat), GYÁRTUNK (irodabútorokat, gardróbszekrényeket, kiegészítő kisbútorokat, egyedi bútorokat stb.)
A Falco Sopron Irodabútor gyártó cég termékeinek teljes választékát ajánljuk, melyek közül kedves vevőink kiválaszthatják a legmegfelelőbbet számukra, amivel kialakíthatják az optimális irodateret.
 
Saját gyártású irodabútorunk a "FLEXI OFFICE", melynek az operatív munkahelyek kialakításában szánunk nagy szerepet a korszerű irodák berendezésében.

Termékeinket négy stúdióban ajánljuk Székesfehérváron, ahol a cég székhelye is van, Sopronban, Kaposváron és természetesen a fővárosban, Budapesten.

Munkatársaink várják Önöket, hogy segítségükre lehessenek irodáik megtervezésében és berendezésében, gardróbjaik kialakításában.

Fontos szerepet tölt be a berendezések között az irodaszék, melyekből széles választékkal rendelkezünk. Az egészséges ülés elengedhetetlen munkafeltétele a hatékony munkának.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: