Zöldövezet Kft.
Város: 2900. Komárom
Utca: Temető u. 23. 10121
Telefon: 06 34 346 416; 343 991; 340 574
Fax: 06 34 540 095
Mobil:
GPS: 47.743  - 18.1133
Weblap: www.zoldovezetkft.hu
E-mail: zoldovezet@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állat, növény - növény - kereskedelem
        *  Építőipar - útépítés, földmunka
        *  Föld, kert, telek - kert és parkrendezés
Bemutatkozás:

A Zöldövezet Kft-t 1989-ben alapítottuk zöldfelületek fenntartási munkáinak ellátására. Ekkor elsősorban autópályák növényzetét gondoztuk (fűnyírás, sövénynyírás, növénypótlások).
Az eltelt 18 évben cégünk folyamatosan fejlődött, de fő tevékenységünkhöz mindig hűek maradtunk. Jelenleg négy fő tevékenységünk közül a kertépítés és fenntartás a meghatározó.

Tevékenységeink:

- Kert- és parképítés
- Építőipar
- Kereskedelem
- Kegyeleti szolgáltatás

Fejlődésünk alatt nem csak a pénzügyi növekedés és eredményesség volt a cél, bár nem tagadjuk, hogy a kezdeti időszakot ez jellemezte. Ma már a következőkre helyezzük a hangsúlyt:

- Elérhetőség.  A kapcsolatfelvétel módjai: - Interneten keresztül honlapunkon www.zoldovezetkft.hu  illetve emailben zoldovezet@t-online.hu , továbbá közvetlenül személyesen és telefonon keresztül.

- Minőség. A minőséget nem csak adminisztratív eszközök bevetésével garantáljuk,  rendelkezünk ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerrel is.

Eredményességünket több kert, játszótér, park bizonyítja. Elkészült kertjeink változó műszaki tartalommal rendelkeznek. Ezek közül kiemelnénk a változatos burkolatokat, az automata öntözőrendszereket,  dísztavakat és az európai szabványnak megfelelő játszótereket. Szolgáltatásainkról részletesebben tematikus oldalainkon tájékozódhat.

A Zöldövezet Kft. két telephellyel rendelkezik. Központi irodánk Komáromban a Temető u. 23. alatt található, ahol még virágüzlet és kegyeleti szolgáltató ágazat is működik. A logisztikai bázisunk szintén Komáromban a Városmajor u. 36. alatt található egy kertészeti kisáruházzal együtt.

29 fő  állandó dolgozónknak és kialakult alvállalkozói hálózatunknak köszönhetően kis és nagy volumenű munkákat egyaránt teljesíteni tudunk. Szezonban sem torlódnak fel feladataink. Saját tulajdonú gépállományunk hatékonyan támogatja dolgozóinkat.
 

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: