ProMinent Magyarország Kft.
Város: 9027. Győr
Utca: Íves u.2. 10102
Telefon: 06 96 511 400, 06 96 329-981
Fax:
Mobil:
GPS: 47.7031  - 17.6732
Weblap: www.prominent.hu
E-mail: e.banyai@prominent.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - víztechnika
Bemutatkozás:

A ProMinent megbízható partner a vízkezelés területén kínált megoldásaival, valamint a vegyszerek kezeléséhez gyártott komponenseivel és rendszereivel. Innovatív termékeinkre, szolgáltatásainkra és ipar-specifikus megoldásainkra építve ügyfeleinknek többszörös hatékonyságot és biztonságot kínálunk - világszerte.
 
 
A németországi Heidelbergi központban lévő ProMinent cégcsoport 300 millió euro éves forgalmat termel több, mint 1600 munkavállalóval. Az elérhetőséget 44 leányvállalat kereskedelmi és szervizhálózata 60 országban garantálja. A csoport két üzletágra oszlik: Chemical Fluid Handling (CFH) és Water Treatment Solutions (WTS).

A CFH üzletág komplett rendszereket kínál folyékony vegyszerek tárolására, átfejtésére, adagolására és semlegesítésére.Termékek: vegyszertároló tartályok, vegyszerátfejtő szivattyúk, adagolószivattyúk, irányítástechnika, mérés és szabályozás, kulcsrakész adagoló- és polimer előkészítő rendszerek.

A WTS üzletág az italgyártásra, élelmiszeriparra, ivóvíz szolgáltatásra és uszodatechnikára koncentrál. Kulcsrakész vízkezelési megoldásokat kínálunk minden korszerű vízkezelési eljárás alkalmazásával. Termékek: klórdioxid előállító berendezések, klór-elektrolízis rendszerek, UV-berendezések, ózon generátorok és fordított ozmózis rendszerek, valamint a fent felsorolt CFH-termékek.

A megbízhatóság az elsődleges erényünk. Következésképpen sokat fektetünk be kutatatásba és fejlesztésbe. Az alkatrészek több, mint 85%-át saját gyárainkban gyártjuk. Ez biztosítja az optimális minőségi színvonalat hét gyártóbázisunkon, és függetlenít minket a beszállítói piac ingadozásaitól. Minden belső folyamat a DIN EN ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: