Kék Duna Wellness Hotel
Város: 2300. Ráckeve
Utca: Dömsödi út 1. 1009
Telefon: 06 24 523-230
Fax: 06 24 523-250
Mobil: 06 30 633-6985
GPS: 47.1611  - 18.9508
Weblap: www.wellnesshotel.hu
E-mail: info@wellnesshotel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógytorna, masszázs
        *  Egészség - wellnes fitness
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
Bemutatkozás:

..... csak természetesen ....

Budapesttől 47 kilométerre található kisváros a várost átszelő Kis-Duna nyugalmas, harmonikus környezete ideális hely, ahol feledhetjük megszokott életritmusunkat és felfrissülh etünk, hogy újult erővel vethessük magunkat a hétköznapokba ismét.

A folyót szegélyező erdők, mezők, nádasok vadregényes ága valamint a szabályozott, halban gazdag, vízi sportok űzésére is kiválóan alkalmas Duna-ág az aktív pihenés szerelmeseinek is igazi paradicsoma. A környék a maga békés háborítatlanságával, a horgászatot, természetjárást, biciklizést, lovas sportokat kedvelők birodalma.

"Az örök fiatalság forrása" a Wellness sziget

A Kék Duna Wellness Hotel****-ben 45 szoba található, közülük 41-ből gyönyörű kilátás nyílik a hullámzó Dunára. A szállodában 5 apartman, egy különleges berendezésű nászutas lakosztály van. A szobákban felhasznált nemes anyagok különleges hangulatot teremtenek. Igényes kialakítású fürdőszoba, toalett, mini bár, telefon, számítógép csatlakozási lehetőség, valamint televízió tartozik a szobákhoz.

Jól felszerelt wellness részlegünk a teljes testi-lelki megújulást segíti elő. Így a háromféle vízhőmérsékletű, lépcsős kialakítású fedett medence pezsgőfürdővel (jacuzzi), hidromasszázzsal, a finn-szauna merülőmedencével mind vendégeink regenerálódását szolgálja.

Ezen kívül vendégeink rendelkezésére a következő szolgáltatások állnak: álló szolárium, szauna, infrakabin, Kneipp-kúra, többféle masszázs, mágneses-ágy, a "relaxációs-szoba" kiegészítve aroma-terápiával illetve fényszoba, tornaterem, fitness-terem fodrász, kozmetika, pedikűr, napozóterasz, pihenőszoba, valamint fűszer- és gyógynövénykert.

Wellness szolgáltatásainkat betérő vendégeink is igénybe vehetik.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: