Pigge Hungária Kft.
Város: 7630. Pécs
Utca: Közraktár u. 10/a 10071
Telefon: 06 72 514-920
Fax: 06 72 514-930
Mobil:
GPS: 46.0612  - 18.2071
Weblap: www.pigge.hu
E-mail: info@pigge.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
Bemutatkozás:

Együtt változunk az idõvel.

Gyorsan, kreatívan, rugalmasan.

Korunk igényeinek megfelelõen a legmodernebb technológiákat használva elégítjük ki ügyfeleink igényeit. Nem ismerünk olyan terméket, illetve elképzelést partnereink részérõl amit nem tudnánk megvalósítani.
Ezek a termékek bármilyen felhasználási célra készülnek, gyorsan, megbízhatóan és magas minõségben kerülnek nálunk legyártásra.
Amennyiben önnek bármilyen számítógépes egyedileg megnyomott leporellóra, többpéldányos garnitúrára, levélpapírra, borítékra, mailingre, vagy bármilyen másfajta szórólapra, könyve, újságra van szüksége, keressen bennünket és tesztelje le csapatunk kreativítását és rugalmasságát!
Manapság a minõségi nyomás már nem kérdés. Ez magától értetõdõ dologgá vált az idõ folyamán. Ami számít, az a megbízhatóság, a rugalmasság ,kreativítás és a gyorsaság.
Teszteljen bennünket!


Koncentrált erõ 3000 négyzetméteren.

A nyomdai termelésünk optimális lehetõségeit, a jól felkészített gépparkunk biztosítja, melyben megtalálható a leporelló gyártó gépsorokon keresztül az íves nyomtatás magas
szinvonalához szükséges összes termelõeszköz.
Felszereltségünk lehetõvé teszi az egészen alacsony példányszámú megrendelések, valamint az összes speciális termék költségtakarékos elõállítását
A modern technológiáknak köszönhetõen lerövidítettük a megrendelés, és a gyártás közötti folyamatokat, és ezzel optimalizáltuk a munkafolyamatokat ami a hibalehetõségek minimalizálásához vezetett.


24 órán át.

A nap nálunk is 24 órából áll. Kollégáink gyors döntései és a sürgõs megrendelések elkészítései az üzletünk része. A nap 24 órájában állunk kapacításunkkal ügyfeleink rendelkezésére. Akkor gyártunk, amikor önnek szüksége van a termékeinkre. Nem ismerünk idõbeli korlátokat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: