Hard-Tech Bt.
Város: 9024. Győr
Utca: Liezen-Mayer u. 120. 10064
Telefon: 06 96 527-033
Fax: 06 96 527-033
Mobil:
GPS: 47.6687  - 17.6447
Weblap: www.hardtech.hu
E-mail: orbanmiklos@hardtech.hu
Tevékenységi körök:
        *  Elektronika - számítástechnikai cikkek
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

A Hard-Tech Irodatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1991 december 5-én alakult Győrött.

Cégünk 2001 áprilisában régi telephelyéről átköltözött egy új, nagyobb igényeket is kielégítő helyszínre, a Liezen-Mayer utca és Vasvári Pál út találkozásánál, a Liezen-Mayer u. 120. szám alá alá, ahol tágas, kultúrált környezetben fogadjuk Kedves Ügyfeleinket.

Cégünk fő tevékenységi köre számítástechnikai hardver- és szoftverkereskedelem, struktúrált számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése, üzemeltetése, számítógépes alkalmazások telepítése, számítástechnikai eszközök szervizelése, pénztárgépek forgalmazása és szervizelése, Fénymásológépek, írógépek forgalmazása és szervizelése, valamint irodatechnikai kellékanyagok forgalmazása.

Üzletünk árusítja a vezető szoftvergyártók szoftvereinek teljes választékát (Microsoft, Symantec, Adobe, Corel), valamint a vezető desktop-, szerver-, notebook- és PC-gyártók (ASUS, Acer, Hewlett-Packard/Compaq, Toshiba, Dell, Samsung, LG) kiemelkedő minőségű termékeit.

Áraink naprakészen követik a piac változásait, miközben saját szerelésű számítógépeink megbízhatóan szolgálják vásárlóink igényeit. Az elérhető árú számítógépek mellett nagy megbízhatóságú szervereket is kínálunk.

Vásárlóink számára garanciális időn belül és azon túl is biztosítjuk a számukra kijáró speciális szolgáltatásokat. Nagy megrendelőink többsége visszatérő ügyfél, akikkel személyes kapcsolatot tartunk fenn. Termékeink és szolgáltatásaink minőségének javítását tartjuk a legfontosabbnak annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető legegyszerűbben vegyék igénybe a rohamosan fejlődő informatika újdonságait. Ennek érdekében fejlesztettük honlapunkat, és indítottuk el Webáruházunkat, ahol egy egyszerű regisztráció után bárki kényelmesen, akár saját karosszékéből is megrendelheti az ott szereplő termékeink bármelyikét.

Cégünk 2003-ben indította ISO minőségbiztosítási rendszerét, melynek segítségével még hatékonyabban, és átláthatóbban igyekszik kiszolgálni Kedves Ügyfeleit.
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: