Transmit-Power Kft.
Város: 2840. Oroszlány
Utca: Bánki Donát u. 35. 10050
Telefon: 0634 560146, 0634 560147
Fax: 0634 560148
Mobil: 0620 9694421, 0620 9575788
GPS: 47.4878  - 18.3124
Weblap: www.transmit-power.hu
E-mail: transmit@transmit-power.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
Bemutatkozás:

Szolgáltatások


A Transmit-Power Kft. egyik fő tevékenysége az energiainformációs rendszerek tervezése, gyártása és beüzemelése.
Mi, a cég vezetői 1990 óta dolgozunk ezen a feladaton, így elmondhatjuk, hogy lassan két évtizedes tapasztalatunk gyűlt össze ezen a területen. Termék- és rendszerszerkezetünket úgy alakítottuk ki, hogy az a legszélesebb igényeket is ki tudja elégíteni. Felhasználóink között épp úgy megtalálható az 50 kW-os, mint a 50 MW-os lekötésű villamos fogyasztó. Mivel termékeinket, rendszereinket és programjainkat is mi magunk készítjük, ezért a speciális egyedi igényeket is kiszolgáljuk.
Az energiainformációs rendszer a legkülönbözőbb energiahordozók (villamos, gáz, olaj, gőz, melegvíz, víz) fogyasztásmérő adatait tárolja, valamint lehetőséget biztosít más fizikai jellemzők mérésére is: hőmérséklet, pH, nyomás, vízmélység, súly, stb. Az energia-információs programcsomag a mérésekből adatbázist képez, melyet tetszőleges időtartományban összegez, átlagol, vagy grafikonon megjelenít. Lehetővé teszi a tárolt mérésekből képzett értékek megjelenítését, feldolgozását (pl.: cos(?), összegzett mérő). Lehetőség van különböző energiafajták összehasonlítására, fajlagos értékek számítására (pl.: fogyasztott gáz és termelt gőzből gázkazán hatásfok vizsgálat). A rendszer lehetővé teszi különböző jelentések és listák automatikus elkészítését és azok exportálását más adatfeldolgozók (pld. Excel) számára is.
Teljesítménydíjas elszámolásnál, túllépés veszély esetén a rendszer összetett Villamos teljesítménykorlátozást vagy Gáz teljesítménygazdálkodást végezhet, melyeket minden esetben a felhasználó lehetőségei szerint alakítunk ki.
A szabad energiapiac előretörésével megjelentek a menetrendes villamos- és gáz fogyasztói szerződések. Ezek hatékony és pontos kezelése szinte elképzelhetetlen az archivált adatok, az aktuális teljesítmény diagram, a túlfogyasztás és kiegészítő energia számítása nélkül. Az új igényeknek megfelelően energiainformációs rendszerünk biztosítja a fogyasztói menetrend tervezését, dokumentálást és a menetrend jelentés készítését.
A Transmit-Power másik fő terméke az élelmiszer- és húsipari cégek részére gyártott hőmérséklet és páratartalom regisztráló Thermo-Scanner rendszer, mely a HACCP és a minőségbiztosítás területén nyújt hatékony támogatást. Rendszerünk segítségével a felhasználók bizonylatolni tudják a termék előírt paramétereit (Pl.: hőmérséklet, páratartalom) a hűtő-, főző-, érlelő-, füstölő kamrákban és a termelési vonalon. A beállítható határértékek átlépése esetén a rendszer figyelmeztető jelzést ad, aminek segítségével a felhasználó megakadályozhatja a technológiai hibákat.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: