Budai-Kapu Kft.
Város: 6000. Kecskemét
Utca: Jókai u.35. 10045
Telefon: 06 76 500-042
Fax: 06 76 500-043
Mobil:
GPS: 46.9146  - 19.6888
Weblap: www.budaikapu.hu
E-mail: feranna@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

A Budai-Kapu Kft. – a Baustar cégcsoport tagjaként – 1994-ben alakult magánszemélyek tulajdonaként.

Társaságunk tetőbevilágító-, szellőztető-, hő-, és füstelvezető rendszerek forgalmazását, beépítését, valamint szervizelését végzi. Sávos, illetve pontszerű rendszereinket döntően ipari, kereskedelmi és sportlétresítményeknél, valmint logisztikai központoknál építjük be.

A kiváló minőségű termékeinket nagy ismertségnek és elismertségnek örvendő európai cégektől szerezzük be, szerződéses jogviszony keretén belül. Szolgáltatásaink során az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer irányelveit követjük, nagy hangsúlyt fektetve partner- és megrendelői kapcsolataink ápolására. A több mint egy évtizedes működésünknek, a hazai és külföldi referenciamunkáinknak köszönhetően stabil pénzügyi és szervezeti hátteret tudhatunk magunk mögött. A személyre szabott megoldásokkal, a komplex feladatvállalásokkal, és a korrekt üzleti magatartásunkkal kivívtuk megrendelőink bizalmát.

Kérem, ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel bennünket. Egy személyes találkozó során bizonyára megtaláljuk azokat a területeket, ahol a jövőben sikeresen tudunk együttműködni.

Ferencziné Szakállas Anna ügyvezető igazgató

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: